Om Givskov-cykler

Givskov Cykler A/S

- Kundetilfredshed og kvalitet.


Åbningstider


 
MandagKl. 10 - 17
TirsdagKl. 10 - 17
OnsdagKl. 10 - 17
TorsdagKl. 10 - 17
FredagKl. 10 - 17
LørdagKl. 9 - 12
SøndagLukket


Givskov Cykler startede i år 1988, hvor kun en mand var i arbejde. I dag er der seks mand beskæftiget og butikken har 450 kvm. at fremvise sine mange produkter og cykeltyper på. Derfor har vi også et stort udvalg cykler i butikken, så du kan træffe det rigtige valg første gang.Givskov Cykler er totalleverandør til de cykelglade danskere.Vi lagerfører alt det nyeste inden for cykler og tilbehør, så vores personale altid kan hjælpe med at tilfredsstille et hvert behov.

Har du brug for en trehjulet-cykel, smart City Bike, shopping-cykel eller en mere sporty cykel for eksempel en racercykel eller mountainbike – så står vi altid klar til at finde den rigtige løsning til dig.

Vores proffesionelle personale står altid klar med en kyndige rådgivning, og hjælper dig med at træffe det rigtige valg. Dette gælder selvfølgelig uanset, om du er fast besluttet på et køb, eller hvis “du bare ønsker at kigge lidt” på butikkens mangfoldige udvalg.

Vi har altid det du står og mangler. Skulle du have specielle krav, så gør vi vores bedste for at hjælpe dig med at løse din udfordring.

Hos Givskov Cykler er kundetilfredshed og kvalitet to afgørende elementer.