Værksted - Online booking


Værkstedet hos Givskov Cykler. 
 Hos Givskov Cykler er vores personale løbende på kurser, for hele tiden at kunne servicere selv det nyeste på markedet. Så hos os kan du få lavet din cykel, uanset om det er en trehjulet el-cykel, alm city-bike, MTB eller racer. Vi laver kort sagt alle typer cykler. Det kræver en masse viden og kendskab som vi løbende uddanner os med. Generelt er nutidens cykler af en anden kvalitet en det var i gamle dage. Nutidens cykler er skruet sammen med en masse elektronik og teknologi. Det er lige fra affjedring, til gear, batterier, computere og GPS. For at servicere og reparere dette kræver det at vores personale hele tiden er veluddannet. Den stigende anvendelse af elektronik og teknologi betyder at vi jævnligt deltager i kurser og lign for at følge med udviklingen på området.

 

Vi er et Shimano Service Center. 

Shimano Service Center er et koncept udviklet til at yde professionel service til alle cyklister. Det betyder, at du kan drage fordel af de omfattende kompetencer og den tekniske ekspertise Shimano forhandlere har om det komplette sortiment af banebrydende produkter. Shimano tror på vigtigheden af fysiske cykelbutikker, nu og i fremtiden. Det er derfor at et Shimano Service Center er det perfekte hjem for dig som cyklist, når du søger hurtig og ekspert service.

Professionel service og rådgivning

Al teknisk service- og garantiarbejde udføres af kvalificerede Shimano eksperter, der opererer fra professionelle værksteder placeret i butikken. Ikke alene skal de tilbyde ordentlig vedligeholdelse og reparationer, men du er også garanteret at få pålidelig rådgivning om Shimano produkter og nyheder.

  • Professionel service og vedligeholdels
  • Pålidelig teknisk rådgivning
  • Løbende uddannet og kvalificeret personale
  • Anvendelse af originale Shimano sliddele
  • De seneste Shimano teknologier og innovationer
  • Den bredeste udvalg af Shimano produkter