Om Butikken

Givskov Cykler Skive A/S butik ligger i Skive med tilhørende værksted og kontor. Vores butik er opdelt flere forskellige afdelinger, der varetager vores mangfoldige kundegruppes interesser. Nedenfor kan du læse om de enkelte afdelingers formål samt indhold.

 

Du finder Givskov Cykler A/S på Viborgvej 21b i skive. Butikken og værkstedet ligger dermed på en sidevej til selve Viborgvej

Se her hvordan du nemmest finder Givskov Cykler A/S

 

Hverdagscykler

Hverdagscykler er en af butikkens største afdelinger. Hverdagscykler spænder over alt fra sporty city bikes til kurvecykler.

Vi har et bredt udvalg af både herre- og damecykler i forskellige prisklasser. Vi skræddersyr naturligvis din cykel til dine behov - mangler cyklen en kurv eller dynamolygte fra start, så påsætter vores dygtige mekanikere naturligvis dette.

Klik her for at se vores hverdagscykler.


 

El-Cykler

I butikken finder du en afdeling for el-cykler. Det kan af flere årsager være nødvendigt at købe en el-cyke, og el-cyklen er blevet et yderst populært transportmiddel både blandt unge, men især blandt ældre der nu har mulighed for at komme længere omkring uden at lade sig overbelaste.

De mange mærker og modeller vi sælger hos Givskov Cykler A/S har forskellige egenskaber og derfor anbefaler vi at man kommer ind til os for at prøve flere forskellige el-cyklen inden man tager beslutningen om køb af ny el-cykel.

 

Klik her for at se vores el-cykler.

Landevejscykler

Landevejscykling (racercykling) er en populær motionsform for dankserne. Vores racercykel-afdeling er derfor tilsvarende omfattende, så vi kan imødekomme efterspørgslen på denn populære motionsform. Afdelingen består af cykler i alle prisklasser. Det vil sige hos Givskov Cykler A/S sælger vi cykler til den øvede samt til nybegynderen. Hos Givskov Cykler A/S kan vi også lave udmåling af kunder så man er sikker på at få den helt rigtige størrelse samt opsætning af raceren.

Vores KYndige personale hjælper dig naturligvis med at finde den rette cykel til dit behov samt niveau, da dette kan være en svær beslutning. Størstedelen af personalet er selv cykelmotionister og cykler derfor dagligt. Deres store erfaring og viden kommer altid til gavn, når den rigtige cykel skal findes til dine behov.

 

Klik her for at se vores racercykler.
 

Mountainbikes.

Kan du lide at blive beskidt samt at køre med høj fart i diverse skove?

Så bør du kigge ind i vores store moutainbikeafdeling (MTB). Afdelingen har alt fra mountainbikes til begyndere til øvede og derfor også til mange forskellige prisklasser. I butikkens afdeling finder du både hardtails og fullsuspension.

Viksomhedes personale består af MTB-entusiaster, hvilket betyder at medarbejderne kan dele ud af deres viden og erfaring på området. Teknisk kan man læse sig til meget, men for at kende cyklerne og deres forskelligheder er det nødvendigt, at have afprøvet op til flere cykler. Dette hjælper vores personale dig med.

 

Klik her for at se vores mountainbikes


 

Vi har i Samarbejde med Jacob Buchhave lavet denne video om netop MTB.

Klik her for at se videoen.